top of page
Muur.png

Bijles en huiswerkbegeleiding

Vanaf 2021 bieden wij ook bijles en huiswerkbegeleiding aan. Ouders die vaak laat werken, moeilijke uren hebben, de taal onvoldoende machtig zijn,... kunnen niet altijd helpen bij het studeren. Hiervoor bieden wij de oplossing.

Huiswerkbegeleiding:

Uw kind kan bij ons zijn/haar huiswerk komen maken onder begeleiding. Dit is in het bijzonder geschikt voor kinderen die de leerstof wel begrijpen maar moeite hebben met deze toe te passen. Ook kinderen die hulp nodig hebben bij het ontwikkelen van zelfstandigheid in het maken van huiswerk zijn welkom. Hierdoor worden de opdrachten voor school draagbaar voor de kinderen en wordt leerachterstand voorkomen. 

Bijles:

De bijles is zeer geschikt voor kinderen die moeite hebben met de leerstof. Ze zijn niet helemaal mee in de les en geraken op zichzelf niet bijgewerkt. Sommige leerlingen hebben gewoon een extra woordje uitleg nodig om mee te kunnen. Ook examenvoorbereiding en leren studeren valt hier onder. Zeker in het 1e middelbaar moeten jongeren wennen aan een nieuwe routine en kunnen ze vaak een beetje extra hulp gebruiken.

De bijles of huiswerkbegeleiding is voor kinderen tot en met het 1e middelbaar. De begeleiding dient vooraf of per sessie betaald te worden.

01

Huiswerkbegeleiding
en bijles

€20/u per kind

Op een 10 beurtenkaart geven wij 10% korting (op voorhand te betalen)

Voor meerdere kinderen uit hetzelfde gezin bieden wij een korting aan.

Voor verdere vragen, kennismaking en/of afspraken gelieve ons te contacteren.

bottom of page